|
Acum este Joi Apr 26, 2018 1:58 am
|
Vezi mesaje fără răspuns | Vezi subiecte active
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje ] |
|
Autor |
Mesaj |
Darkye
|
Subiectul mesajului: Cerere UnBan [VIP]Dark
Scris: Mie Aug 30, 2017 6:22 pm
|
|
|
Nume real : Mihai Nume in joc : [VIP]Dark Motivul banului: Motivul pentru care am primit 'Ban' este unul non-sens, am fost acuzat cum că aş fi făcut reclamă altu'i server', demigrându'l p'al nostru'.. ei bine, nu este adevărat,NU aş avea motiv să fac acest lucru' atâta timp, cât am o vechime pe server + că am donat suficient de mult..! Vă mulţumesc, şi sper că veţi fii îngăduitori cu mine pentru o a doua şansă.!
|
|
Sus |
|
 |
[GM]Snk
|
Subiectul mesajului: Re: Cerere UnBan [VIP]Dark
Scris: Sâm Sep 09, 2017 1:51 pm
|
|
|
|
Sus |
|
 |
[SGA]Razvan
|
Subiectul mesajului: Re: Cerere UnBan [VIP]Dark
Scris: Sâm Sep 09, 2017 5:44 pm
|
|
|
În primul rând că să lămurim un lucru --> nu se poate "demigra" un server, acest cuvânt nu există în limba română. Poate "denigra" ai vrut să spui, dar presupunem că a fost doar o mică greșeală din neatenție.
În al doilea rând nu înteleg de ce la final spui că dorești să fim îngăduitori cu tine pentru o a doua șansă câtă vreme tu spui că nu ai făcut nimic pentru sancțiunea de ban pe care o ai. Din moment ce dorești îngăduință înseamnă că ai greșit undeva și că esti conștient că ai făcut ceva ce nu trebuia să faci.
În momentul de față cererea de deblocare a contului este în așteptare până când o să fie luată o decizie. O să revin cu un edit la acest post pentru a comunica decizia finală.
Până atunci Topic Închis !
Cont deblocat ! Skype - oldschool722 -- astept mesaj pentru a discuta.
|
|
Sus |
|
 |
|
Pagina 1 din 1
|
[ 3 mesaje ] |
|